Rychlá navigace:

Vítejte v Expobank CZ a.s.

LBBW Bank CZ se svými klienty na greenu v Brně

17. 7. 2012

LBBW Bank CZ pozvala v polovině července své privátní a korporátní klienty a obchodní partnery na golfové hřiště Kaskády nedaleko Brna. Během turnaje proběhl charitativní prodej golfových míčků, jehož výtěžek putoval asociaci APLA, se kterou banka dlouhodobě spolupracuje a která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra.

Akce „charitativní jamka“ je již tradiční součástí golfových turnajů, které banka LBBW Bank CZ pořádá. Na tomto turnaji se podařilo zajistit částku, která pokryje 30 hodin odlehčovacích služeb pro lidi s autismem. Ty jsou určeny rodičům pečujícím o děti a dospělé s tímto postižením, nabízí jim odpočinek k načerpání nových sil či vyřízení potřebných záležitostí. Děti stráví čas mimo svůj domov, což pomáhá jim i rodičům.

„Golfové turnaje jsou u našich klientů velmi oblíbené, všichni tak získáváme osobnější kontakt, který doprovází relaxace na greenu spojená s adrenalinem při samotné napínavé hře. Zároveň ale také rozšiřujeme povědomí o autismu a o způsobech, jak lze pomoci,“ okomentoval akci Tomáš Zahálka, ředitel Privátního bankovnictví LBBW Bank CZ.

předání šeku

Zleva: Magdalena Čáslavská, ředitelka APLA (Asociace pomáhající lidem s autismem) s Tomášem Zahálkou, ředitelem Privátního bankovnictví, LBBW Bank CZ, při předání šeku.

HPC 0-24

Zleva: Tomáš Zahálka, ředitel Privátního bankovnictví LBBW Bank CZ, Petr Kunčík jr., Petr Kunčík, Radomír Bumbala - vítězové kategorie HCP 0 - 24.

HPC 24,1 - 54

Zleva: Tomáš Zahálka, ředitel Privátního bankovnictví LBBW Bank CZ, Ondřej Brom, Martin Hladký, Petr Koltok - vítězové kategorie HCP 24,1 - 54.

Tisková zpráva ke stažení v pdf.

Kurzovní lístek

22.05.2015