Rychlá navigace:

Vítejte v Expobank CZ a.s.

LBBW Bank CZ dostala speciální dar od žáků Německé školy v Praze

9. 7. 2012

Žáci Německé školy v  Praze věnovali Gernotu Daumannovi, předsedovi představenstva LBBW Bank CZ, speciální dárek - obrázek v podobě bankovky. Slavnostní předání obrázku proběhlo na konci června v prostorách banky LBBW Bank.

Obrázek namalovaly dvě žákyně Německé školy v Praze při příležitosti výstavy výtvarných prací studentů této školy na jedné z poboček LBBW Bank. Díky partnerství LBBW Bank a Německé školy v Praze se výstavy žákovských výtvarných děl na pobočkách banky staly již tradicí. Dosud si obrazy mladých umělců mohli prohlédnout návštěvníci a hosté pražských poboček LBBW Bank Florenc, Anděl a Václavské náměstí.

Originální návrh bankovky s pavoukem bude zdobit kancelář Gernota Daumanna, předsedy představenstva LBBW Bank CZ, který originální dar komentoval: „Velmi mne potěšilo, že mi žáci darovali obrázek právě v podobě bankovky. Tematicky zcela zapadá do pracovního prostředí banky, navíc jeho veselé kreativní zpracování zpříjemní a oživí atmosféru mé, trochu přísné, kanceláře. Vnímám ho i jako poděkování pro celou naši banku od žáků z Německé školy v Praze za naši podporu při vystavování jejich výtvarných prací.“

Zleva: Gernot Daumann, předseda představenstva LBBW Bank CZ, Kim Abdulgani a Eva Havlová, studentky Německé školy v Praze

Tisková zpráva ke stažení: LBBW Bank CZ dostala speciální dar od žáků Německé školy v Praze

Kurzovní lístek

24.10.2014